пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

Урок 7-А класу «Інтернет – це частина твого життя? Зроби його безпечним!»

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”

День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. Інтернет дає величезні можливості: спілкування, бібліотеки, музика, кіно. Але, разом з тим, містить віртуальні загрози, які можуть мати негативні наслідки в реальному житті.
Тому на уроці «Інтернет – це частина твого життя? Зроби його безпечним!» ми з нашим вчителем інформатики Каменькової І.Ю. дивлячись презентацію згадали про:
·    позитивні та негативні можливості  Інтернету;
·    небезпеки, які чекають нас в Інтернеті;
·    правила безпечної роботи в Інтернеті.
Теоретичні знання закріпили, виконуючі практичні вправи. Було дуже цікаво.
Наші  однокласники Бойко П., Дегтярук О., Колеснік І., Неумивакіна С., Овсієнко В., Рибіцька П. Цимбал Я. виступили з пізнавальними повідомленнями. Захарія М. продемонструвала власний малюнок на тему безпечного Інтернету.
День безпечного Інтернету (5 лютого 2019 року). Міжнародний день безпеки в Інтернеті.Ґрунтуючись на отримані знання,  виконували творчі работи на комп’ютере.
Ми дізналися багато цікавої та корисної інформації для себе і обов’язково скористаємося нею, захистити себе в Інтернеті від небезпек. 

Фотоальбом заходу


Цимбал Яна, 7-А клас

Немає коментарів:

Дописати коментар