середу, 2 березня 2016 р.

Фізико-математична гра

Автор:Федорець Аліна, учениця 8-Б класу

     Нещодавно в нас у школі проходив Тиждень природничо-математичних дисциплін. У школі висіли плакати з різними фактами про математиків і їх відкриття. Також на плакатах були цікаві задачі й ребуси, які можна було розв’язати під час перерви.


   Крім цього, проводились ігри та квести між класами. Наш клас грав з 9-А. Команди поділили, на мій погляд, досить незвичайно. Одна група складалася з трьох гравців 8-Б класу та трьох з 9-А. Всього було 4 команди і відповідно - 4 тури. На кожному етапі вибувала одна з груп.
   Питання були пов’язані з алгеброю, геометрією та фізикою. Учнів перевіряли на знання формул, визначень і відомих людей, які винайшли закони та теореми. Також були експериментальні завдання. Питання для нашої гри підготували Свистельникова Н.Ю. та Сироватка М.Ю.

   На знак перемоги нам давали солодкі призи та додаткові оцінки з цих предметів. Питання мені дуже сподобались. Грати було цікаво й весело. Тому я дякую своїй команді та вчителям, які вирішили провести для нас цю гру. Саме завдяки нашим з вами знанням і згуртованості ми і перемогли.



Немає коментарів:

Дописати коментар